Schuimmachine middel vierkant
€ 174,50 per dag

* Prijs alleen geldig i.c.m. afname schuimvloeistof

Art.nr. PS0682

Welkom bij Schuimmachine Huren, dé expert in het verhuren van schuimmachines om jouw feest of evenement naar een hoger niveau te tillen! Ontdek onze Schuimmachine Middel Vierkant, een krachtige toevoeging die garant staat voor een onvergetelijke schuimervaring. Ideaal voor grotere feesten en evenementen, deze machine heeft een indrukwekkend vermogen van 120.000 liter schuim per minuut.

Of je nu een grootschalig evenement in een club, een feest in een grote hal, of een openluchtfestival organiseert, onze Schuimmachine Middel Vierkant is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor allerlei soorten gelegenheden, waarbij je de vrijheid hebt om de perfecte schuimsfeer te creëren, ongeacht de locatie.

De schuimmachine werkt op geconcentreerde vloeistof, waardoor het lichte schuim produceert dat moeiteloos oplost. Het direct aansluiten op de kraan maakt de installatie eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Geen ingewikkelde procedures, gewoon aansluiten en genieten van het schuimfestijn. Met een vermogen van 120.000 liter per minuut is deze machine in staat om elke ruimte snel en effectief te vullen met feestelijk schuim.

Wat onze Schuimmachine Middel Vierkant extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid om deze op twee manieren te installeren: staand en hangend. Dit biedt veelzijdigheid bij het opzetten van de schuimervaring, waardoor je de machine kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van jouw evenement. Of je nu een constante stroom schuim wilt of liever periodieke schuimbuien, met deze flexibiliteit kun je de sfeer perfect afstemmen op de gewenste dynamiek.

Veiligheid en comfort staan hoog in het vaandel bij Schuimmachine Huren. Onze Schuimmachine Middel Vierkant zorgt ervoor dat het schuim niet prikt in de ogen en niet op de adem slaat, waardoor het geschikt is voor alle leeftijden. Bovendien is het schuim volledig hypoallergeen, waardoor het ideaal is voor een breed publiek.

De verhuur van de schuimmachine is exclusief schuimvloeistof, deze kun je wel bij Party-Alarm aanschaffen.

Belangrijke informatie
Afmetingen: 40 x 40 x 57 cm
Inclusief: Schuimmachine, ibc-tank en waterpomp
Spanning: 230 V
Vermogen: 750 W
Gewicht: 25 Kg
Gewicht pomp: 10 Kg
Stroomverbruik pomp: 900 W
Schuimoutput: 120 mᶟ per min, 7.200 mᶟ per uur
Schuimvloeistof verbruik: 120.000 liter per minuut
Per 1000 L schuimvloeistof is er 20 L schuimconcentraat nodig.

Losse verhuur schuimconcentraat
Jerrycan 5 liter: €55,00
Jerrycan 20 liter: €175,00