Veel Gestelde vragen

Alles wat je wilde weten over onze schuimmachines..
Toch nog vragen? Dan mag je ons uiteraard altijd bellen of mailen!

De schuimmachines kunnen afgehaald worden op Urkhovenseweg 23, 5641KA Eindhoven. Al onze schuimmachines/schuim kannonen passen in een personenauto.

Je kunt een schuimmachine ophalen/terug brengen tijdens onze vaste afhaal/retourtijden. Elke werkdag en zaterdag tussen 10:00 en 12:00 uur en op zondag om exact 11:00 uur.

Een bestelling bij Schuimmachine-huren.nl pas definitief als er een contract naar u is toegestuurd via e-mail. Dit wordt gedaan als alle gegevens binnen zijn (wat je wilt huren, contact- en adresgegevens).

Bij Schuimmachine-huren.nl kun je vooraf op rekening betalen. Op de dag zelf kun je contant of per pin betalen. Wel wordt er (bijna) altijd een aanbetaling per bank gevraagd.

Bij ons is er een bezorgservice beschikbaar. Als je binnen een straal van 10km rondom ons bedrijf woont betaal je een vaste transportvergoeding van € 40. Buiten deze straal berekenen wij €0,60 per gereden kilometer. Ook komt er €7,50 per kwartier transporttijden erbij.

Alle schade die tijdens de huurperiode aan de apparatuur en/of artikelen is ontstaan, ongeacht de oorzaak of de toedracht daarvan, is voor rekening van de huurder. Neem toch altijd even contact met ons op en we gaan opzoek naar een mogelijk passende oplossing.

Ja, het is bij Schuimmachine-huren.nl de bedoeling dat je de producten zo retourneert zoals wij ze je meegeven. Dit houdt dus ook in dat de producten schoon en droog retour moeten.

Ja, alle prijzen die je ziet zijn allemaal inclusief BTW.

Ja, het is natuurlijk mogelijk een bestelling te annuleren. Je kunt een bestelling kosteloos annuleren als je dit minimaal 28 dagen voor de aanvang is van de verhuurdatum. Als je 2 weken of eerder het aanvangen van de verhuurdatum wilt annuleren kost dit je 50% van het totaalbedrag. Als je minder dan twee weken voor aanvang wilt annuleren dan ben je het volledige totaalbedrag verschuldigd.

Nee, normaal niet. Maar wij kunnen niet garanderen dat alle kleding goed blijf. Dat komt omdat er veel verschillende soorten kleding zijn van verschillende soorten stof.

Ja, dat is mogelijk. Als je bijvoorbeeld 2 jerrycans van 20 liter koopt en je gebruikt er maar een, kun je de jerrycan retour brengen. Dit kan echter alleen als de seal er nog dicht op zit.

Als je vraag ontbreekt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via telefoon op het nummer 040 843 4646 of via ons e-mailadres; info@schuimmachine-huren.nl.