Schuimmachine middel rond
€ 174,50 per dag

* Prijs alleen geldig i.c.m. afname schuimvloeistof

Art.nr. PS0348

Met een indrukwekkend vermogen van 80 m³ schuim per minuut is de Schuimmachine Middel Rond ideaal voor middelgrote tot grote feesten en evenementen. Inbegrepen in de verhuur zijn een 1000 liter vat, pomp en slangen, waardoor je alles hebt wat nodig is om een onvergetelijke schuimparty te creëren. Of je nu een clubevenement, bedrijfsfeest of openluchtfestival organiseert, deze schuimmachine voegt een extra dimensie van plezier en opwinding toe.

De werking van de Schuimmachine Middel Rond is gebaseerd op geconcentreerde vloeistof, waardoor licht schuim wordt gegenereerd dat eenvoudig oplost. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over hardnekkig schuim dat na het feest blijft liggen; het opruimen is een eenvoudige klus. De directe aansluiting op de kraan maakt de installatie moeiteloos en gebruiksvriendelijk, zodat je snel kunt beginnen met het verspreiden van feestelijk schuim.

Een van de belangrijkste voordelen van onze schuimmachines is de aandacht voor veiligheid en comfort. Het schuim prikt niet in de ogen en slaat niet op de adem, waardoor het geschikt is voor gasten van alle leeftijden. Daarnaast is het schuim volledig hypoallergeen, waardoor het toegankelijk is voor een breed publiek, inclusief degenen met een gevoelige huid.

De verhuur van de schuimmachine is exclusief schuimvloeistof, deze kun je wel bij Party-Alarm aanschaffen.

Belangrijke informatie
Afmetingen: 68 x 60 x 56 cm
Inclusief: Schuimmachine, 1000 L vat, pomp en slangen
Spanning: 230 V
Vermogen: 800 W
Gewicht: 45 kg
Gewicht pomp: 15 kg
Stroomverbruik pomp: 1100 W
Schuimoutput: 70 mᶟ per minuut, 4.200 mᶟ per uur
Schuimvloeistof verbruik: 60 liter schuimvloeistof per minuut
Per 1000 L schuimvloeistof is er 20 l schuimconcentraat nodig.

Losse verhuur schuimconcentraat
Jerrycan 5 liter: €55,00
Jerrycan 20 liter: €175,00