Schuimmachine groot
€ 219,50 per dag

* Prijs alleen geldig i.c.m. afname schuimvloeistof

Art.nr. PS0581

Bij Schuimmachine Huren bieden we de ultieme oplossing voor het verhogen van de feestvreugde op jouw evenement met onze indrukwekkende Schuimmachine Groot. Als je op zoek bent naar een krachtige toevoeging die grotere clubs, hallen en open-air evenementen kan transformeren, dan is deze schuimmachine precies wat je nodig hebt. Met een verbazingwekkend vermogen om 250.000 liter schuim te produceren in slechts een minuut, is deze machine ideaal voor grootschalige feesten en natuurlijk perfect voor een grandioze schuimparty.

De Schuimmachine Groot, beschikbaar voor verhuur bij Schuimmachine Huren, maakt gebruik van geconcentreerde vloeistof om licht schuim te creëren dat gemakkelijk oplost. Hierdoor ben je verzekerd van een feestelijke sfeer zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het lastige opruimen van hardnekkig schuimresten na het feest. Het gebruik van de schuimmachine is eenvoudig; je kunt deze direct aansluiten op de kraan, waardoor je snel kunt beginnen met het verspreiden van schuimplezier.

De veelzijdigheid van de Schuimmachine Groot komt tot uiting in de installatieopties. Je hebt de keuze om de schuimmachine staand of hangend te installeren, waardoor je de flexibiliteit hebt om de schuimervaring aan te passen aan de specifieke behoeften van jouw evenement. Of je nu een constante stroom schuim wilt of liever periodieke schuimbuien, deze schuimmachine biedt de mogelijkheid om de sfeer perfect af te stemmen op de gewenste dynamiek.

Wat deze schuimmachine extra speciaal maakt, is de aandacht voor veiligheid en comfort. Het schuim prikt niet in de ogen en slaat niet op de adem, waardoor het geschikt is voor feestgangers van alle leeftijden. Bovendien is het schuim volledig hypoallergeen, waardoor het toegankelijk is voor een breed publiek, inclusief degenen met een gevoelige huid.

De verhuur van de schuimmachine is exclusief schuimvloeistof, deze kun je wel bij Party-Alarm aanschaffen.

Belangrijke informatie
Afmetingen: 86 x 93 x 49 cm
Inclusief: Schuimmachine, 1000 L vat, pomp en slangen
Spanning: 230 V
Vermogen: 1100 W
Gewicht: 60 Kg
Gewicht pomp: 30 Kg
Stroomverbruik pomp: 1600 W
Schuimoutput: 250 mᶟ per minuut, 15.000 mᶟ per uur
Schuimvloeistof verbruik: 120 liter schuimvloeistof per minuut
Per 1000 L schuimvloeistof hebben ze 20 L schuimconcentraat nodig.

Losse verhuur schuimconcentraat
Jerrycan 5 liter: €55,00
Jerrycan 20 liter: €175,00