Schuimmachine € 101,50 per dag

* Prijs alleen geldig i.c.m. afname schuimvloeistof

Art.nr. PS0197

Bij Schuimmachine Huren bieden we de perfecte oplossing voor het toevoegen van een feestelijke twist aan jouw evenement met onze hoogwaardige schuimmachineverhuur. Onze schuimmachines zijn ideaal voor allerlei gelegenheden, van intieme feesten tot grotere evenementen, en zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor zowel jong als oud.

Onze schuimmachines zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en veiligheid. Met een capaciteit van 30 m3 schuim per minuut zijn ze perfect geschikt voor kleinere schuimparty’s, feesten en evenementen. Deze machines werken op geconcentreerde vloeistof, waardoor licht schuim wordt gegenereerd dat zeer gemakkelijk oplost. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over resten van hardnekkig schuim, wat de opruim na het feest vereenvoudigt.

Wat deze schuimmachine extra speciaal maakt, is dat je deze direct kunt aansluiten op de kraan. Dit betekent geen gedoe met ingewikkelde installaties; gewoon aansluiten en genieten van het schuimfestijn. Of het nu op een buitenlocatie, in een tuin of zelfs in een feestzaal is, onze schuimmachine past zich moeiteloos aan verschillende omgevingen aan.

Een van de belangrijkste voordelen van onze schuimmachines is het comfort en de veiligheid die ze bieden. Het schuim prikt niet in de ogen en slaat niet op de adem, wat zorgt voor een aangename en zorgeloze ervaring voor alle deelnemers. Bovendien is het schuim volledig hypoallergeen, waardoor het geschikt is voor mensen met gevoelige huidtypes en allergieën.

De verhuur van de schuimmachine is exclusief schuimvloeistof, deze kun je wel bij Party-Alarm aanschaffen.

Belangrijke informatie
Aansluitingen: Gardena wateraansluiting
Afmetingen: 57 x 42 x 46 cm
Inclusief: Schuimmachine, aansluitkabel, mengsysteem, 2x waterslang
Spanning: 230 V
Vermogen: 195 W
Gewicht: 10 Kg
Schuimoutput: 30 mᶟ per min, 1.800 mᶟ per uur
Schuimvloeistof verbruik: +/- 330 ml per minuut concentraat
Minimale waterdruk: 1,5 bar
Let op! Zet de schuimmachine altijd op zijn pootjes.

Losse verhuur schuimconcentraat
Jerrycan 5 liter: €55,00
Jerrycan 20 liter: €175,00