Schuimkanon groot
€ 154,95 per dag

* Prijs alleen geldig icm afname schuimvloeistof

Art.nr. PSxxxx

Maak jouw feest of evenement onvergetelijk met het huren van ons krachtige Schuimkanon Groot bij Schuimmachine Huren. Dit indrukwekkende schuimkanon tilt de feestvreugde naar een hoger niveau en creëert een ongeëvenaarde schuimervaring voor jouw gasten. Of je nu een grootschalig festival, bedrijfsevenement of een spetterend privéfeest organiseert, ons Schuimkanon Groot is de perfecte keuze voor een speelse en feestelijke sfeer.

Ons Schuimkanon Groot werkt op geconcentreerde vloeistof, wat resulteert in een overvloed aan licht schuim dat eenvoudig oplost. Hierdoor kun je zorgeloos genieten van de feestelijke schuimervaring zonder je druk te maken over langdurige opruimwerkzaamheden na het evenement. De bediening is eenvoudig en efficiënt, waardoor je snel kunt beginnen met het verspreiden van het feestelijke schuim.

Een van de belangrijkste voordelen van ons Schuimkanon Groot is de aandacht voor veiligheid en comfort. Het schuim prikt niet in de ogen en slaat niet op de adem, waardoor het geschikt is voor feestvierders van alle leeftijden. Daarnaast is het schuim volledig hypoallergeen, waardoor het toegankelijk is voor een breed publiek, inclusief degenen met een gevoelige huid.

Het Schuimkanon Groot is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Je kunt het kanon direct aansluiten op de kraan, waardoor je zonder gedoe kunt beginnen met het produceren van schuim. Hierdoor heb je meer tijd om te genieten van het feest en minder tijd nodig voor complexe installatieprocedures.

De verhuur van de schuimmachine is exclusief schuimvloeistof, deze kunt u wel bij Party-Alarm aanschaffen.

Belangrijke informatie
Afmetingen: xx x xx x xx cm
Inclusief: Schuimkanon, 1000 L vat, pomp en slangen
Spanning: 230 V
Vermogen: 1100 W
Gewicht: 55 kg
Gewicht pomp: 15 kg
Stroomverbruik pomp: 1100 W
Schuimoutput: 10 mᶟ per minuut, 600 mᶟ per uur
Schuimvloeistof verbruik: 40 liter schuimvloeistof per minuut
Per 1000 L schuimvloeistof is er 20 l schuimconcentraat nodig.

Losse verhuur schuimconcentraat
Jerrycan 5 liter: €55,00
Jerrycan 20 liter: €175,00