Schuimkanon - € 140,95 per dag

* Prijs alleen geldig i.c.m. afname schuimvloeistof

Art.nr. PS0527

Bij Schuimmachine Huren bieden wij dé perfecte oplossing voor een onvergetelijke schuimparty met ons krachtige Schuimkanon. Of je nu een verjaardagsfeest, bedrijfsevenement of een andere speciale gelegenheid organiseert, dit schuimkanon is de ideale toevoeging om jouw feest naar een hoger niveau te tillen.

Ons Schuimkanon is ontworpen met feestplezier in gedachten en biedt een indrukwekkende kracht van 800 W, waarmee het in staat is om maar liefst 150 mᶟ schuim per uur te produceren. Het geproduceerde schuim is relatief droog en heeft een langdurig effect, waardoor jouw schuimparty een blijvende indruk achterlaat. Het kanon is uitgerust met handige wieltjes, waardoor het eenvoudig te verplaatsen is naar de gewenste locatie op jouw feestterrein.

De bediening van het Schuimkanon is moeiteloos. Sluit het kanon aan op zowel de kraan voor watertoevoer als op stroom. Voeg vervolgens schuimvloeistof toe en het kanon is klaar om zijn betoverende werk te doen. Met de directe aansluiting op de kraan en de gebruiksvriendelijke bediening, is het opzetten van jouw schuimparty een fluitje van een cent.

Dit Schuimkanon werkt op geconcentreerde vloeistof, wat resulteert in licht schuim dat gemakkelijk oplost. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over langdurige opruimwerkzaamheden na het feest. Het schuim prikt niet in de ogen, slaat niet op de adem en is volledig hypoallergeen, waardoor het geschikt is voor feestvierders van alle leeftijden en huidtypes.

De verhuur van de schuimmachine is exclusief schuimvloeistof, deze kun je wel bij Party-Alarm aanschaffen.

Belangrijke informatie
Aansluitingen: Gardena wateraansluiting
Afmetingen: 123 x 51 x 119 cm
Spanning: 230 V
Vermogen: 800 W
Gewicht: 57 kg
Schuimoutput: 2.5 mᶟ per minuut, 150 mᶟ per uur
Schuimvloeistof verbruik: +/- 330 ml per minuut concentraat
Minimale waterdruk: 1,5 bar

Losse verhuur schuimconcentraat
Jerrycan 5 liter: €55,00
Jerrycan 20 liter: €175,00