Schuimconcentraat 20 liter
€ 196,95 per stuk

Art.nr. PS0336

Bij Schuimmachine Huren bieden wij het beste in schuimervaringen, en ons hoogwaardige schuimconcentraat van 20 liter is de perfecte aanvulling voor een spetterende schuimparty op jouw evenement. Wij streven ernaar om enkel de meest professionele vloeistofconcentraten te leveren, met eigenschappen die garant staan voor veiligheid, kwaliteit en plezier op elk feest of evenement.

Ons schuimconcentraat is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde eigenschappen om de ultieme schuimervaring te bieden. Op waterbasis en volledig hypoallergeen, is dit concentraat geurloos, waardoor het schuim niet prikt in de ogen en geschikt is voor gasten van alle leeftijden en huidtypes. Bovendien heeft ons schuimconcentraat het voordeel dat het geproduceerde schuim snel wegtrekt, waardoor het veilig is voor gebruik op jouw evenement.

Met een royale hoeveelheid van 20 liter schuimconcentraat ben je klaar om een indrukwekkende schuimproductie te realiseren. Voor elke 1000 liter schuimvloeistof heb je slechts 20 liter schuimconcentraat nodig, aangevuld met 980 liter water. Deze perfect uitgebalanceerde verhouding zorgt voor een feestelijke schuimervaring van topkwaliteit, ongeacht de omvang van jouw evenement.

Bij Schuimmachine Huren hechten we waarde aan duurzaamheid. Na gebruik blijft de jerrycan van 20 liter schuimconcentraat eigendom van Schuimmachine Huren. Wij moedigen je aan om de lege jerrycan aan ons terug te sturen, zodat we samen bijdragen aan een verantwoord gebruik van materialen en een duurzamere evenementenindustrie.