Schuimconcentraat 5 liter
€ 61,95 per stuk

Art.nr. PS0236

Bij Schuimmachine Huren zorgen wij ervoor dat jouw schuimparty een onvergetelijke ervaring wordt met ons hoogwaardige schuimconcentraat van 5 liter. Wij bieden alleen de allerbeste en meest professionele vloeistofconcentraten die garant staan voor een veilige, hypoallergene en geurloze schuimervaring. Als je op zoek bent naar kwaliteit en betrouwbaarheid voor jouw schuimmachine, ben je bij ons aan het juiste adres.

Ons schuimconcentraat is op waterbasis en speciaal ontworpen voor gebruik in schuimmachines. Het is volledig hypoallergeen, waardoor het schuim niet prikt in de ogen en geschikt is voor feestvierders van alle leeftijden en huidtypes. Daarnaast is het geurloos, wat zorgt voor een aangename en comfortabele feestervaring.

Het gebruik van ons schuimconcentraat is eenvoudig en efficiënt. Voor elke 250 liter schuimvloeistof heb je slechts 5 liter schuimconcentraat nodig, aangevuld met 245 liter water. Hierdoor ben je verzekerd van een optimale verhouding voor het beste schuimeffect. Onze duidelijke instructies zorgen ervoor dat je moeiteloos aan de slag kunt met het voorbereiden van jouw schuimparty.

Na gebruik blijft de jerrycan van 5 liter schuimconcentraat eigendom van Schuimmachine Huren. Wij streven naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, daarom vragen wij je vriendelijk om de jerrycan terug te sturen na gebruik. Op deze manier dragen we samen bij aan een verantwoord gebruik van materialen.